Google Photos va fi pe bani începând cu 1 iunie 2021

Google a anunțat astăzi că va percepe o taxă pentru fotografiile pe care le stocați în Google Photos. Pe scurt, începând cu 1 iunie 2021, toate fotografiile și videoclipurile pentru care s-a făcut backup la calitate înaltă vor fi luate în considerare la calcularea spațiului de stocare gratuit de 15 GB inclus în Contul tău Google sau a eventualului spațiu de stocare suplimentar cumpărat, exact la fel cum se procedează deja în alte servicii Google precum Google Drive și Gmail.

Mai exact, dacă toate pozele tale încărcate până acum în Google Photos vor depăși cei 15 GB gratuiți oferiți de Google, vei fi nevoit să cumperi mai mult spațiu de stocare.

Implicit, dacă ai depășit acei 15Gb, cel mai probabil ți se vor bloca toate serviciile Google – adică nu vei mai avea spațiu unde să primesti mailuri în GMail, de pe telefonu nu ți se vor mai salva pozele în Google Photos, etc.

Personal chiar mă gândeam când va face Google această mișcare, pentru că serviciul lor a devenit foarte popular și foarte folosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *