Ultima actualizare
9 iunie 2010, 15:07

Scriu această pagină pentru a-ți recomanda ce aplicații și extensii merită instalate după ce ai făcut jailbreak iDevice-ului tău. Voi scrie la fiecare aplicație sau extensie compatibilitatea (adică pe care iDevice functionează).

Pagina se referă strict la instalarea aplicațiilor si extensiilor după procesul de jailbreak – nu unlock. Pentru partea de unlock, te rog verifică tabelul informativ de jailbreak și unlock.

Ca și avertisment, unele aplicații recomandate s-ar putea să fie contra cost.

Printre primele aplicații și extensii recomand, din Cydia (Featured Packages) după cum urmează:

Backgrounder

Este o soluție de multitasking realizată de Lance Fetters, recomand și instalarea ProSwitcher care îți permite vizualizarea aplicațiilor care sunt în background.

SBSettings

Acces rapid la diverse funcții ale iDevice-ului, prin „ștergerea” status bar-ului. Îți permite să activezi / dezactivezi WiFi, rețeaua 3G, transferul de date EDGE, serviciile de localizare, mod avion plus multe altele. Tot prin SBSettings ai posibilitatea de a ascunde aplicațiile nedorite de pe SpringBoard, să faci un Respring rapid, să oprești / repornești terminalul, să-l introduci in modul „safe”.

WinterBoard

Îți permite să activezi temele / ringtone-urile sau modificările care le-ai downloadat prin intermediul Cydia și care necesită WinterBoard.

SMS Quick Reply

Dacă scri și primești SMS-uri multe, această aplicație îți permite să răspunzi (sau nu) la SMS-ul primit direct din aplicația în care te afli – deci nu mai trebuie să o închizi, să deschizi aplicația de SMS, iar apoi SMS-ul. Din puctul meu de vedere, este foarte utilă.

OpenSSH

Îți va permite accesul în sistemul de fișiere al iDevice-ului prin protocolul SSH. Util pentru cunoscători, pentru cei care vor să „intre” mai adânc în sistemul de fișiere al terminalului. Nu recomand instalarea OpenSSH utilizatorului obișnuit, pentru că nu va avea nevoie de el.

Cam asta ar fi prioritar după părerea mea. Următorul pas ar fi instalarea surselor – doar cele dorite de tine. Poți consulta lista cu surse pentru Cydia aici. Ghidul de instalare al unei surse este în pagina indicată anterior.
      Webhosting oferit de MxHost.ro
iNotes.ro powered by WordPress, themed by Bluesky Studios