taiglogoToata lumea a fost surprinsa de faptul ca echipa TaiG a lansat o noua solutie de jailbreak pentru iOS 8.1.1. Totul este ok, ca de obicei hackerul @i0n1c se plange iarasi de furtul exploiturilor. Sunt convins ca nu te intereseaza asta defapt.

TaiG jailbreak este disponibil pentru toate iDevice-urile care ruleaza iOS 8.0, 8.0.2, 8.1 si 8.1.1. Daca esti dezvoltator, TaiG face jailbreak si pentru iOS 8.2 beta. Dar daca esti doar un jailbreaker obisnuit, iti recomant sa nu te complici cu versiunea beta.

Exista putine motive pentru a face update de la iOS 8.1 la 8.1.1, dar daca ai facut, vezi mai jos tutorialul de jailbreak.

Tutorial jailbreak iOS 8.1.1 cu TaiG pentru Windows:

1. Primul pas este cel mai important, nu uita sa faci BACKUP datelor tale atat in iCloud cat si in iTunes.

2. Fa restore iDevice-ului tau la iOS 8.1.1 – asta in cazul in care ai facut update la el prin OTA.

3. Acum, descarca TaiG jailbreak de aici. Despacheteaza arhiva pe desktop de exemplu – vei gasi un fisier executabil in ea.

4. Asigura-te ca ai iTunes instalat pe PC; conecteaza iDevice-ul la PC pentru a putea incepe.

5. La fel cum ai facut si cu PanGu jailbreak, trebuie neaparat sa  opresti Codul de siguranta, TouchID si functia Find My iPhone din miniul de Configurari.

6. Porneste executabilul descarcat la pasul nr. 3 folosind Click dreapta -> „Run as administrator”.

taig_01

7. Asigura-te ca TaiG iti recunoaste iDevice-ul cum trebuie; debifeaza a doua casuta, si apoi apasa be butonul verde pentru a incepe procesul de jailbreak.

8. Asteapta ca TaiG sa faca jailbreak iDevice-ului tau. Daca procesul s-a incheiat cu succes, TaiG iti va arata un emoticon care zambeste. In caz contrar, va afisa un emoticon trist. iDevice-ul tau se va reseta la sfarsitul procesului.

9. Dupa repornire, pe ecran vei vedea acum (daca totul a mers bine) aplicatia Cydia.

10. Acum poti sa activezi inapoi Codul de acces, TouchID si Find My iPhone.

Cam atat, succes.