Echipa Pangu a lansat nu de mult timp noua lor soluție de jailbreak intitulata Pangu8. Ea face jailbreak pentru toate iDevice-urile care ruleaza iOS 8, 8.0.2 și 8.1.

Pangu8 jailbreak nu este (deocamdată) compatibil cu noua versiune de iOS 8.1.2 (echipa Pangu avetizând că soluția de jailbreak a fost blocată în iOS 8.1.2) – versiune care în momentul de față este disponibilă doar în variantă beta.

devices_img

Tutorial jailbreak iOS 8.1 folosind Pangu8 pentru iPhone, iPod și iPad

ATENȚIE: urmează acest tutorial doar pe răspunderea ta; Asigură-te că versiunea de iOS instalată pe iDevice-ul tău a fost făcută prin iTunes și nu „over the air”. Dacă nu ești sigur, fă un restore iDevice-ului folosind iTunes mai întâi.

1. Conectează la PC iDevice-ul tău și fă un backup atât în iCloud cât și în iTunes.

2. Descară de aici ultima versiune a Pangu8. Despachetează arhiva unde dorești tu.

3. Pe iDevice-ul tău: dezactivează codul de siguranță, TouchID dacă este cazul, și funția Find My iPhone (disponibilă în meniul iCloud). Este foarte important să dezactivezi aceste opțiuni. Le vei activa înapoi după jailbreak.

4. Setează iDevice-ul tău pe „Mod avion” (sau Airplane Mode) – foarte important!

5. Rulează aplicația Pangu8_v1.2.1.exe descărcată la pasul 2. Folosește click dreapta pe executabil și alege opțiunea „Run as administrator”.

6. Aplicația Pangu8 va porni acum și vei vedea următorul ecran:

pangu_01

7. Dacă butonul Start Jailbreak are culoarea albastră, atunci poți să faci click pe el pentru a porni procesul de jailbreak.

8. Următorul ecran este de avetizare, citește-l și apasă pe butonul „Already did”.

pangu_02

9. Pangu8 va face acum jailbreak iDevice-ului tău. El se va restarta la sfărșit și pe ecranul principal vei avea două aplicații noi: Cydia și Pangu.

10. Dacă totul a mers bine, acum iDevice-ul tău este jailbreak-uit. Rulează Cydia și lasă aplicația să organizeze fișierele de sistem. După ce Cydia termină, poți să activezi înapoi Find My iPhone, TouchID și codul de siguranță.