Știu că există câteva aplicații în AppStore specializate pe cinematografe, dar niciuna nu mi-a plăcut foarte mult. Cel puțin nu ofereau informația de care am eu nevoie.

Aproximativ în fiecare weekend „fac naveta” la cinematograf (32 km) la Târgu Mureș / Cinema City în Promenada Mall. Problema este că de fiecare dată trebuie să deschid site-ul celor de la Cinema City, să aleg orașul și apoi eventual ziua care mă interesează. Cam mulți pași dacă ești pe grabă. (Să mai adaug și faptul că o parte din site-ul Cinema City e făcută în Flash?)

De aceea am făcut rapid o aplicație web care citește programul Cinema City și îl afișează într-un format iPhone / iPad friendly.

Poți accesa oricând această aplicație la adresa http://cinema.iNotes.ro. În plus, poți face un bookmark direct pe SpringBoard care te va duce direct în Safari.

Ca și opțiuni ale WebApp-ului ai:
– selectarea orașului
– selectarea zilei pentru care dorești să vezi programul

Aplicația afișează și orele de difuzare a filmelor.

De precizat este faptul că această aplicație nu are nici o legătură cu rețeaua de cinematografe Cinema City, ea reprezentând un proiect personal. Dacă se ajunge la vreo dispută legală, cel mai probabil voi fi nevoit să întrerup proiectul. Sper să nu se ajungă acolo întrucât cred, sper, aplicația să fie și în favoarea Cinema City.

Momentan, aplicația este în stadiu „BETA”, funcționează OK deocamdată, dar doresc să mai adaug funcționalitate.

Ai vreo sugestie ? Lasă-mi un comentariu mai jos.

PS: Notificări nu se pot băga în aplicație pentru că aplicația în sine este doar o pagină web.